Kom og vær med


Vi vil udbrede alle de gode erfaringer med Fod på gulv til mange flere mennesker.

Fod på gulv garanterer, at danseinstruktøren og musikerne er nogle af landets dygtigste, som har erfaring med tilpasning til specifikke deltagere, herunder udsatte og sårbare. Så vi kan sikre deltagerne de nødvendige motiverende og trygge rammer for at turde tage et vigtigt nyt skridt.

Kontakt os om samarbejde, workshops og forløb – uanset om I er en skole, en uddannelse, et bosted, et tilbud, en kommune, en organisation eller andet. Vi finder en pris – eller søger pengene sammen.

ALT PÅ SIDEN ER 1. UDKAST ;)

Fod på gulv-workshop

1½ times smagsprøve for alle

Formål:
Her kan alle få en hurtig oplevelse af, hvad et Fod på gulv-event med folkedans kan gøre for krop og sjæl. Og høre en god historie, synge en sang eller få en minikoncert med skøn folkemusik i pausen.
Varighed: 2 x 30 minutter med 30 minutters pause. Omfang og opbygning kan tilpasses omstændighederne.

Fod på gulv-forløb

Seks dansegange over seks uger| En fast gruppe, fx særligt udsatte/sårbare | 

Formål: Forløbet skal at give deltagerne mod til at sætte fod på gulv, at deltagerne oplever magien i et fællesskab uden konkurrence og performance. Hvor man hjælper hinanden, så helheden kan fungere – hvor man smiler, får pulsen op og sved på panden. Hvor man i en tryg ramme opnår at opleve sig selv som en nødvendig og velkommen aktør i et fysisk fællesskab.

I har/finder en sal. I skal som sted/skole/tilbud være indstillet på selv at medvirke aktivt til sikring af trygge, klare rammer, herunder planlægning, motivering af elever/brugere, afvikling, forplejning, lokale – og selvfølgelig: at gå forrest med med liv og sjæl på dansegulvet :). *
Dialog og tilpasningen før og under forløbet ift. den konkrete målgruppe er en del af samarbejdet.

Varighed: Hver af de 6 gange varer 2 x 30 minutter med 30 minutters pause.